Heihoek

Buurtbewonersvereniging

Gezocht: actieve leden

 

GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT

Wij zijn op zoek actieve leden die willen plaatsnemen in een commissie:


de commissie cultuur/natuur - Deze commissie organiseert eens in de twee jaar een activiteit of uitstapje. In de afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld een stadswandeling door Oss gemaakt, de Sterrenwacht in Heesch bezocht en een bezoek gebracht aan de atoomschuilkelder in Oss. Het eerstvolgende uitstapje is gepland voor 2020.


het bestuur – het bestuur is verantwoordelijk voor het inhoudelijke en financiële beleid van de buurtvereniging. Ook verzorgt zij de communicatie met de leden (nieuwsbrief, mail, website) en organiseert de ledenvergadering en nieuwjaarsborrel. Komt gerust eens vrijblijvend een vergadering bijwonen om te bekijken of het bestuur iets voor u is.


Wilt u meehelpen? Neem dan contact op met Niels (S16), Tom (S8) of Liesbet (S22) of gebruik het contactformulierop deze website.

 

GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT

Rommelmarkt

Op de 8 september organiseerde de buurtvereniging traditiegetrouw de jaarlijkse rommelmarkt op het grasveld aan Smouteneind/Heihoekstraat. 

Een kleinschalige en gezellige rommelmarkt waar leden van de buurtvereniging voor een prikkie een kraam konden huren om hun overtollige huisraad te verkopen. 

 

 

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen op de website om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken

Buitenspeeldag

Op 12 juni was de Nationale Buitenspeeldag. In heel Nederland werden straten afgezet zodat kinderen op deze middag veilig kunnen buiten spelen. Buurtvereniging de Heihoek organiseerde ook dit jaar weer leuke spellen en activiteiten op het grasveld aan het Smouteneind. Na een regenachtige start werd het gelukkig toch droog en kon iedereen lekker genieten van het grote springkussen.

 Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen op de website om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken.

Paasactiviteit

Op eerste paasdag verstopte de Paashaas heel veel eitjes in de Heihoek. 

Hoewel er dit jaar niet zo veel kinderen meededen als anders, was het wel weer heel gezellig om alle eitjes op te zoeken. De paasei-versier-wedstrijd werd gewonnen door Annabelle, Babette en Sjoerd. Gefeliciteerd! 

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen op de website om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken.

 

 

ALV

Op 21 januari om 20.00 uur was de Algemene Ledenvergadering van de buurtvereniging in De Hille.

De activiteitenkalender en de begroting voor 2019 zijn vastgesteld. We hopen op een gezellig verenigingsjaar!

 

 

Nieuwjaarsborrel

We zijn 2019 goed begonnen met een Nieuwjaarsborrel op 6 januari!

Ruim 40 buurtbewoners kwamen even langs om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen. Er was gezellige muziek en bij de twee vuurkorven konden kinderen marshmellows en gehaktballetjes roosteren. 

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen op de website om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken.

Sint Maarten lampiontocht

"11 november is de dag, dat mijn lichtje branden mag!"

Op 11 november wordt in grote delen van het land een Sint Maarten lampiontocht gehouden. Kinderen gaan in groepjes langs de deuren, zingen een liedje en krijgen in ruil daarvoor een snoepje of een stukje fruit. Ook in de Heihoek hebben de (klein-)kinderen van de buurtvereniging meegedaa met deze traditie.

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken.

Lampion knutselen

Ook dit jaar organiseerde de buurtbewonersvereniging een Sint Maarten lampiontocht voor de kinderen uit de Heihoek. Daarom hebben de (klein-)kinderen van Heihoek op 4 november een mooie lampion geknutseld.

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen om het fotoalbum van deze activiteit te bekijken.

Copyright Heihoek © 2018