Heihoek

Buurtbewonersvereniging

Workshop bonbons maken

Op 23 april had de commissie Koken & Zo iets leuks voor ons in petto: een workshop bonbons maken in Schaijk!

Een groep van 12 chocoladeliefhebbers neemt deze kans met beide handen aan. Met z'n allen maken we pralines, truffels, notenrotsen, en bonbons met diverse lekkere vullingen. En als we klaar zijn .... mogen we ze meenemen! Na ruim 2 uur werken staat de werkbank vol met schalen voor zoetigheid. Dat duurt maar even, want dan worden de zelfgemaakte doosjes gevuld en is deze gezellige avond al weer afgelopen.

Leden van de buurtvereniging kunnen inloggen op de website om het foto-album van deze activiteit te bekijken.

Gezocht: lid voor commissie culinair

De buurtvereniging zorgt het hele jaar door voor leuke activiteiten die gericht  zijn op het ontmoeten van elkaar. De praktische organisatie van de activiteiten ligt bij diverse commissies.

Wij zoeken nog commissieleden voor de commissie Culinair!

 Deze commissie organiseert eens in de twee jaar een leuke culinaire activiteit of uitstapje voor leden van de buurtvereniging. In 2017 hebben wij ons via een gezellige barbecueworkshop goed kunnen voorbereiden op de jubileumbarbecue later in het jaar.

De eerstvolgende culinaire activiteit is in 2019.

Heeft u interesse om een steentje bij te dragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website!

BeestenBende ruimt 3 zakken zwerfvuil op!

De BeestenBende van de Heihoek wenst u een opgeruimd 2015!

Ook in het nieuwe jaar zorgen de kinderen van de BeestenBende weer voor een schone wijk door maandelijks een uurtje zwerfvuil op te ruimen.

Met 13 kinderen is het BeestenBende team nu iets kleiner dan vorig jaar. Een aantal kinderen zijn gestopt omdat zij naar de middelbare school zijn gegaan. Wij willen jullie bedanken voor alle schoonmaakwerk in onze wijk!

Op 16 januari hebben we weer een rondje door de wijk gemaakt. We hebben tijdens onze ronde wel drie zakken vol zwerfvuil opgeraapt! Veel mensen gooien nog steeds blikjes, flesjes, sigarettendoosjes en snoeppapiertjes in de berm. Daarnaast hebben we ook veel vuurwerkresten opgeruimd.

Het was zoveel troep, dat we deze keer niet zijn toegekomen aan het speelveld aan het Smouteneind.

Op 6 februari is de eerstvolgende schoonmaakactie van de BeestenBende.

Nieuwe sponsor

Beauty Salon Sierra sponsort buurtbewonersvereniging Heihoek!

Zoals u misschien wel heeft gezien, is onze wijk sinds kort een beautysalon rijker: Beauty Salon Sierra aan Smouteneind 16.

Eigenaresse Vicky was meteen enthousiast toen we vroegen of de salon sponsor wilde worden van onze buurtvereniging. Bedankt voor de ondersteuning!

Onder het menu Sponsoren vindt u een link naar de website van Beautysalon Sierra, en links naar de websites van de andere sponsoren.

Copyright Heihoek © 2018